Du får doftljuset sju sorters blommor gratis.

Just nu får du doftljuset sju sorters blommor gratis när du handlar andra varor för minst 500kr. 

Lägg doftljuset i varukorgen tillsammans med andra varor för minst 500kr så dras rabatten av automatiskt i kassan och doftljuset blir ditt helt gratis


Visst kan det vara svårt att veta vilken doft du ska välja?

Vi har iallafall försökt att hjälpa dig lite. Här nedan ser du en massa olika kategorier där du enklare kan hitta din favoritdoft. 

Upplev skillnaden när du väljer handtillverkade doftljus eller doftpinnar från Nshome.

Gillar du fräscha dofter?

Som tex nytvättat och andra lyxiga rena dofter.

Gillar du maskulina dofter?

Vi har flera olika varianter på lyxiga maskulina dofter som du garanterat kommer att älska. Klicka på knappen för att se alla maskulina dofter.

Gillar du blommiga dofter?

Vi har flera olika dofter för dig som älskar blommiga dofter. Vi har samlat alla blommiga dofter och du ser dom genom att klicka på knappen här nedan.

Tillverkas för hand

På vår familjegård öster om Söderköping tillverkar vi alla underbara doftljus & doftpinnar

Fokus på lågt klimatavtryck

Vi använder endast vegetabiliskt vax och försöker alltid köpa allt från förpackningsmaterial till råvaror så lokalt det bara går.

Lyxiga dofter

Våra dofter är och ska alltid vara något extra. Vi använder de absolut bästa tillverkarna av dofter i Europa. Unika doftblandningar som du kommer älska

Unika och välbalanserade dofter.

Vi använder endast doftoljor från de bästa tillverkarna i Europa. Lyxiga och unika doftblandningar som du kommer älska och som du inte hittar hos andra tillverkare. 

Gillar du lyxiga dofter?

Vi har ett flertal dofter som känns sådär lyxiga och fräscha. Dofterna är svåra att beskriva med ord men lyx helt enkelt. 

Gillar du dofter med inspiration från naturen?

Egentligen finns det inspiration från naturen i 99% av våra dofter men här har vi samlat de som tydligast har en koppling till naturen.

Dofter med drinktema.

Vår allra första produkt var vårt Gin&Tonic doftljus som än idag är en storsäljare och det är inte svårt att förstå varför. Nu har vi även en massa andra dofter i vår drink kategori.

Gillar du dofter med mycket citrus?

Här har vi samlat dofterna som är mest citrusdrivna.

Fruktiga dofter

Här har vi samlat dofterna för dig som gillar riktigt fruktiga dofter. 

Visste du att man kan prenumerera på månadens doft?

Välj mellan månadens doftljus eller månadens värmeljus och få en ny spännande doft i brevlådan varje månad. Dessutom helt fraktfritt för prenumeranter.


Kolla in våra stilrena tändstickor

Finns i flera olika unika färgkombinationer